[開箱] 台電 Teclast P70 八核平板開箱

呢期咁多WINDOW,雙系統平板,
偏偏屋企老人家又唔識用WINDOWS
咁o岩落左腦場行左轉,見到呢部台電P70 ,平平地又打到電話..
咁就買左部俾媽咪用!

盒面

開盒後,見到真身

機面&機背圖 ,7"IPSMon

一拎上手都幾輕.同我部NOTE3差唔多重量
開機就唔算話太快,2分鐘左右
個MON夠光,字D又唔會話好蒙/化開哂,岩哂老人家用.

部機本身有埋Googleplay,順手裝埋安兔兔黎跑下分...

部機解像度就1280X720,雖然唔係全高清..不過幾百蚊貨仔,收貨嫁啦!
8核心,1GBRam 俾媽咪睇片同玩CANDYCRUSH夠哂
個內置喇叭大聲又唔拆
個SALE屎話部機可以收埋5G WIFI, 不過我又冇得試

How much?

係咪$699??

回覆 3# kachun629

yes

回覆 4# aiyume

冇計..落到場淨係見到P70

孝順仔

$699,,,so Antutu is 31000

3735F, is 35000

師兄你邊度,我都想買一部當電話用,但系就想買行貨有保修