微軟益學生 2GB RAM + 64GB 賣 $799

Via :   ezone.hk

兩個月前先話「2+32」WinTab 賣 $999 好抵,點知而且 $799 已經買倒「2+64」版本!
邊道咁筍?竟然係 Microsoft 自己嘅 Microsoft Store?

是咁的,要平到 $799 買 WinTab ,Microsoft 話需要係學生或者教職員先得。
大專生或教職員有 .edu.hk 尾嘅 email 就可以直接買
如果係中學生,或者未能提供  .edu.hk 電郵地址嘅教職員或學生,就有可能落單後,要交證明文件。

$799 呢口價買倒 2GB RAM + 32GB 嘅 CHUWI Vi8,有 8 吋 IPS 芒,仲只重 350g。說好的 64GB 呢?
唔使擔心,Microsoft Store 會送多 32GB MicroSD,(標題黨出沒)
仲有 Click Play $30 電影點播優惠券,加埋 Office 365 個人版 1 年、1TB One Drive  雲端儲存空間,筍!

吓...我早幾粒鐘買完先出.  

buynaka 發表於 26-3-2015 03:43 PM

無理性退貨

buynaka 發表於 2015-3-26 15:43

買咗邊部? 幾$??

買咗邊部? 幾$??
topwai~威威 發表於 26-3-2015 03:49 PM

相信係$799 o果部,

Cm.Lui 發表於 2015-3-26 15:53

唔係, 係淘左另一部8吋唶, 不過佢Vi8得黑色都係唔啱我.  

Cm.Lui 發表於 2015-3-26 15:53

兩部係微軟出??

32G rom + 32G SD = 64G ?!!

原價$949 , 特價$799
平$150 , 係咪貼牌機?

賣哂