馳為v10HD 同 台電x10HD邊部好…?

本身睇啱x10hd, 但sales又極力推价v10hd, 最後都冇買上來問下意見先,同埋問3735f同3736f性能差距大唔大?

via HKEPC Reader for Android

價錢差咁遠,你話呢

我之前都係睇中x10hd,同x16hd,兩部都有原裝docking 鍵盤,價錢都貴v10hd好多,除咗cpu外好似無乜分別,電量同螢幕解拆度都唔同但都唔係太重要,因為都係無full usb,結果我都係買咗v10hd算,試咗兩日機都算唔錯,試過都行到sketchup up,部機係32bit 未認真試其他軟件。

我之前都係睇中x10hd,同x16hd,兩部都有原裝docking 鍵盤,價錢都貴v10hd好多,除咗cpu外好似無乜分別,電 ...
Henry0826 發表於 2015-3-29 09:51

cpu 極少分別 , 你可能感覺唔到

我之前都係睇中x10hd,同x16hd,兩部都有原裝docking 鍵盤,價錢都貴v10hd好多,除咗cpu外好似無乜分別,電 ...
Henry0826 發表於 2015-3-29 09:51

最大分別係有HDMI 同GPS,v10HD無
X10HD 有曬....
不過如果我要,應該買硬件差不多最齊嘅 x98 Air 3G 64G....有HMDI,3736F 又平有輕

價錢差好遠,但硬件差不多

不過如果我要,應該買硬件差不多最齊嘅 x98 Air 3G 64G ...
no_on888 發表於 2015-3-29 10:37

V10hd無gps咩?

V10hd無gps咩?
iChan 發表於 2015-3-29 20:30

吾太肯定,但驰为好多得AGPS

不過如果我要,應該買硬件差不多最齊嘅 x98 Air 3G 64G ...
no_on888 發表於 2015-3-29 10:37

X98係幾好電量又多但我唔想用ipad size…

X98係幾好電量又多但我唔想用ipad size…

kinkinkid 發表於 2015-3-29 22:25

4:3睇戲有真係爭d