昂达V891 双系统32GB 8.9英寸Win8/安卓4.4平板电脑

599人仔 , 同V820W比, 分別好似係 8.9吋Mon, 同 5400Mha電池

http://detail.ju.taobao.com/home ... item_id=44529840615

599人仔 , 同V820W比, 分別好似係 8.9吋Mon, 同 5400Mha電池
MAX100 發表於 2015-4-1 13:49

一般吧,mon大左,解象度无提高,但系window方便用会方便些。

好似無左HDMI輸出

好似無左HDMI輸出
god2004 發表於 2015-4-1 14:41

呢個有HDMI, 入面有介紹
佢同V891W個 spec唔同, 唔明點解唔出個新型號.....

大左0.9".......

V891 screen唔係1920*1200咩?

回覆 6# x850xtpe

新v891w係1280x800,但有埋hdmi兼窄邊靚仔得多,我會訂

回覆  x850xtpe

新v891w係1280x800,但有埋hdmi兼窄邊靚仔得多,我會訂
cyleung19 發表於 2015-4-1 23:32

呢部叫 "V891", 依家賣緊部叫"V891W"

根本似V820W多過 V891W, 前後Cam 得番30M / 200M, 都唔知Onda 點改名的....

依家V891W 1920X1200 單系統都係599,  我估V891好快跌價, 599唔值...

回覆  x850xtpe

cyleung19 發表於 2015-4-1 23:32

1280 咪仲坑電~~正~~

有冇師兄買咗。