1099人仔送键盘Onda/昂达 V919 3G Air 双系统 WIFI 64GB手机win8平板电脑

有人會衝嗎?
http://detail.tmall.com/item.htm ... 8e0&abbucket=14

回覆 1# MAX100

請問呢部和 Nexus 7 2012 wifi 版比較,係 android 方面,邊部效能好d?因為打算試下雙系統機,如果呢部嘅 android 比 N7 好d的話,就算 windows 個面唔太好都唔係大損失,謝。

回覆  MAX100

請問呢部和 Nexus 7 2012 wifi 版比較,係 android 方面,邊部效能好d?因為打算試下 ...
oohs 發表於 2015-4-17 14:24

我覺得android唔係好掂, 我成個remove左, 只用windows, 好好用~~

我覺得android唔係好掂, 我成個remove左, 只用windows, 好好用~~
kyecall 發表於 2015-4-17 14:26

多謝 ching 意見,咁我唔考慮了。

我反而用android多...

Nexus 7 2012 3g 我都有過
當然V919好用啦,話晒差兩年機,又可以講電話, 除左冇gps...

kyecall 發表於 2015-4-17 14:26

Ching, 請問係咪雙系統啲機多數都可以自己刪除 android 呀? 易唔易攪呢? 點攪呢 ?
因我對部馳為Vi10有興趣, 但我只係想用 Windows. Thanks!

D国產既双糸统,安卓真系當bonus送,毛病多多!

我反而用android多...

Nexus 7 2012 3g 我都有過
當然V919好用啦,話晒差兩年機,又可以講電話, 除左冇gp ...
waters1208 發表於 2015-4-17 20:44

請問 andriod 字清唔清?

D国產既双糸统,安卓真系當bonus送,毛病多多!
PRC77 發表於 2015-4-17 21:42

唔好意思,請問什麼問題?

唔好意思,請問什麼問題?
eric18ngan 發表於 2015-4-17 22:47

双系统通病!去电快,电流声。屏幕差,易碎,軟屏,wifi睡死,黑屏死机等等!