請問有冇同nexus 9同級規格甚至超越到嘅4:3 android平板?

用開ipad想轉android 又想用返4:3
但係nexus 9造工評價麻麻 又冇得插SD卡 所以想問下有冇同nexus 9同級規格甚至超越到嘅4:3 android平板?如果依家冇 咁大概要幾多個月後其他廠先會發佈新一代旗艦平板?

点解想ipad轉android先?

点解想ipad轉android先?
smallfaihk1111 發表於 2015-4-18 17:38

想自由啲 ipad好多野都做唔到

但係nexus 9造工評價麻麻 又冇得插SD卡 所以想問下有冇同nexus 9同級規格 ...
foktk138 發表於 2015-4-18 17:35

造工麻麻?? 應該唔錯ma

造工麻麻?? 應該唔錯ma
k_02 發表於 2015-4-18 18:52

mon backlight bleeding
外殼易掉coating

回樓主,一定要4:3 暫時除左n9無高階tab

建議玩一玩16:10既Z3 tablet compact,做功,重量,spec各方面都好平衡

mon backlight bleeding
外殼易掉coating

回樓主,一定要4:3 暫時除左n9無高階tab

建議玩一玩16:10既Z ...
akitohk 發表於 2015-4-18 18:57

z3 tablet compact 有無出32GB版本?

但係nexus 9造工評價麻麻 又冇得插SD卡 所以想問下有冇同nexus 9同級規格 ...
foktk138 發表於 2015-4-18 17:35

3★ 就出 TAB S2, 極大可能 4 : 3  

回覆 5# akitohk
點解連rumor關於Z4 tablet compact都冇的?
即係短期內都唔會有新機出?

推一推 請問依家有冇咩新消息?唔係4:3都ok 勁過nexus 9就得

Xperia z4