去外國學習,諗住貪方便帶部平板過去,而家有邊部大 mon 少少嘅平板電腦適合?

Tab S 10.5 !

Surface 系列除外,因為太貴。

平時會睇網頁, chat 下,做下功課 (word,excel 嗰啲),聽音樂,睇片,f ...
easie 發表於 2015-4-29 12:18
Android版的Office功能仍然不及Windows/Mac OSX版本的,更何況Android作為桌面電腦體驗較差,作文書處理不及普通電腦一般方便。

用平板唔帶手提電腦去外國讀書你一定後悔

Surface 系列除外,因為太貴。

平時會睇網頁, chat 下,做下功課 (word,excel 嗰啲),聽音樂,睇片,f ...
easie 發表於 2015-4-29 12:18

剛買左個 V116w Core M WIFI 64GB ,   今日先收貨_OK 啦, 但同NOTEBOOK 比差少少,

還要帶多個EXT HDD 去

用平板唔帶手提電腦去外國讀書你一定後悔
24573218 發表於 2015-4-29 13:20

用平板唔帶手提電腦去外國讀書你一定後悔 x 2

用平板唔帶手提電腦去外國讀書你一定後悔 x 2
buynaka 發表於 2015-4-29 14:01

用平板唔帶手提電腦去外國讀書你一定後悔 x 3

剛買左個 V116w Core M WIFI 64GB ,   今日先收貨_OK 啦, 但同NOTEBOOK 比差少少, ...
kennonma 發表於 2015-4-29 13:42

How much ?