想買CHUWI Vi8黄金買定microsoft store買好?

黄金$850
microsoft store:$799

黄金$850
microsoft store:$799
Johnny1988 發表於 2015-5-26 11:47

799是學生價,送鍵盤皮套及無綫滑鼠,如果再用埋trade-in得來的電子券,低過799可以買到

799是學生價,送鍵盤皮套及藍牙滑鼠,如果再用埋trade-in得來的電子券,低過799可以買到 ...
dragon23 發表於 2015-5-26 11:56

無線行動滑鼠 1850 係藍牙滑鼠

無線行動滑鼠 1850 係藍牙滑鼠
Johnny1988 發表於 2015-5-26 11:57

係喎,不是藍牙,只是無綫,我更正翻

799是學生價,送鍵盤皮套及藍牙滑鼠,如果再用埋trade-in得來的電子券,低過799可以買到 ...
dragon23 發表於 2015-5-26 11:56

不過黃金買有$100百佳現金劵送

係喎,不是藍牙,只是無綫,我更正翻
dragon23 發表於 2015-5-26 12:05

如果係藍牙我應該買左,用呢隻mouse就用唔到keyboard了

要買就買终極版,唔好買outdate野,http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=44407153576

要買就買终極版,唔好買outdate野,
b-29 發表於 2015-5-26 12:11

终極版好似冇hdmi喎

vi8 都用左多時,暗病真的不少,.由其是安卓那边,如一定要有hdmi, 就冇得拣La!

要買就買终極版,唔好買outdate野,
b-29 發表於 2015-5-26 12:11

真的很少見8寸雙系統平板用Z3736F 2.16GHz,絕大部分都是用Z3735F 1.83GHz

但用了快CPU,電量不變,估計續航力會減少。其他公司不選36F做CPU,或者都是有考慮這點吧