10寸 Android 3G 平板 好介紹?

各位C Hing,
老人家想玩吓平板,所以想買部平機俾佢試吓!
大約10寸,Android Only Tablet (no 雙系統),
要3G ,720P 可以,平,Touch 唔好鈍,
謝謝介紹

我超滿意我部Sony Xperia Z Tablet
不過最近想轉9吋機...

我超滿意我部Sony Xperia Z Tablet
不過最近想轉9吋機...
law1618 發表於 2015-6-8 17:51

9吋又要大廠嘅.......我諗到只有***俾到你。
但我相信***又末必是師兄杯茶。 android 陣營目前應該無選擇

只有投向apple ipad

回覆 3# takayo72

個位CHING 無話要大廠出品喎
大陸野有好多 9.7" 以上平板
SAMSUNG 而家都有 9.7" 或以上
唔介意品牌大把選擇
買大陸機唔好怕醜試清楚先好走,
問清楚七日內有問題有冇得返舖頭換新機

Ching 們,平,係一個重要因素呀,
Talk 9x RMB870,係一個選擇,
有無其他呢?

哈哈,大家答返開POST CHING既10吋問題啦
之前有人想搵部*** 9吋/ NEXUS 9同我換,最後兩個都潛左水
依家我打算賣左部Z Tablet再慢慢搵9吋

Ching 們,平,係一個重要因素呀,
Talk 9x RMB870,係一個選擇,
有無其他呢? ...
blkbd5 發表於 2015-6-8 23:37

去馬吧!用了差不多一年了!!无问题!

回覆 7# b-29

唉!就係成年前既產品,仲要成$千一蚊,雖然要求低,都覺唔底

其實10吋大牌4G平板幾多錢左右?

回覆  b-29

唉!就係成年前既產品,仲要成$千一蚊,雖然要求低,都覺唔底 ...
blkbd5 發表於 2015-6-9 12:17

而家D廠集中双系统度揾錢!安卓版少選=擇!而價錢亦唔平。或者買酷比T9吧!