雙系統平版,求介紹,想有以下功能...

最近想買部平板當附助MON,睇下漫畫咁,但大陸太多牌子,想問各位熟路既師兄介紹一下...
1. 千五至一千人仔(最好一千)
2. 8吋或以上
3. 4G
4. 一鍵切換雙系統
5. 打機其實而家淘寶寫既7代HD 顯示晶片做到咩功能?
  (想玩D舊GAME,或者Minecraft咁)

最後其實想問下,用黎睇漫畫,打機,上網,會唔會淨用 Win 平板好過用雙系統?
但我見依家好多雙系統機,又覺得Android做到既野,WIN都應該做到...
同埋WIN8.1本身又有平板MODE,所以都唔知點選擇好

爬左兩日文,覺得CHUWI 馳為 V89 幾好...
但想問雙系統係唔係一定有時間唔準的問題?
同埋出面雙系統WIN 8可以轉到用繁中嗎?

謝謝各位

爬左两日文,觉得CHUWI 驰为 V89 几好...
但想问双系统系唔系一定有时间唔准的问题?
同埋出面双系统WIN 8 ...
fila 发表于 2015-6-11 13:52

部机用Z3735一般吧,都出左一段时间,唔建议买!都成千元人仔,买那些用Z3736F吧!8吋500人仔机都開始用Z3736F, 所以去諗下系未唔值呢!

請問WINDOWS 有冇
1. 離線新聞報紙、揭頁版報紙
2. BBC, CNN
3. 在APPS中複製字詞查字典
THANK YOU

我搵左好耐,想找部
8吋以上單手揸到既雙系統真係幾難
比多少少到3K 我都OK,
網上好多都係平U Intel Z3735F , 一係8吋就無內插 SIM 卡
有無巴打介紹下?

回覆 2# fila

雙系統windows 有時間不同步的問題 是可以解決的,唔複雜
請參考以下網頁:
http://www.kafan.cn/edu/84658441.html

我部PIPO W3F 今日都的起心肝修正

部机用Z3735一般吧,都出左一段时间,唔建议买!都成千元人仔,买那些用Z3736F吧!8吋500人仔机都開始用Z ...
b-29 發表於 2015-6-11 14:02

其實 3735 同 3736 冇乜分別. 只係marketing 可以吹下 1.8 > 2.16.. 又話幾多個 % 升覆.
只係single core peak 果下.

其實 3735 同 3736 冇乜分別. 只係marketing 可以吹下 1.8 > 2.16.. 又話幾多個 % 升覆.
只係single cor ...
mcdull 發表於 2015-6-12 17:47

係呀!好少少就 Z3740 ,重要唔加 D