[操作疑難] surface pro1代 申唔申請預約升 win10 好?

請問有無人試過 surface pro 1代玩 win 10 preview 版??

我驚 update 之後效能大副下滑或者電量大副下降,而又降唔番 win 8.1 ......

師兄 你收到INVITATION咩 我都係用緊PRO1點解收唔到既!?

請問有無人試過 surface pro 1代玩 win 10 preview 版??

我驚 update 之後效能大副下滑或者電量大副下降, ...
呆呆的聰 發表於 2015-6-11 13:03

申請左到時也要你確認才會昇

師兄 你收到INVITATION咩 我都係用緊PRO1點解收唔到既!?
kyeungp 發表於 2015-6-12 12:32

要手動更新下

試過玩insider版,但好lag... 不過個 tablet 版用起上黎好舒服,有好多進步空間

kyeungp 發表於 2015-6-12 12:32

我有咁嘅畫面喎

申請左到時也要你確認才會昇
wy7008 發表於 2015-6-12 15:00

咁又係......

都申請咗先

試過玩insider版,但好lag... 不過個 tablet 版用起上黎好舒服,有好多進步空間
不明人士 發表於 2015-6-12 15:08

好 lag
我主要用 desktop 畫面,因為我當 notebook 咁用
都係申請咗,睇定先再決定升唔升

Thanks

好 lag
我主要用 desktop 畫面,因為我當 notebook 咁用
都係申請咗,睇定先再決定升唔升

Thanks ...
呆呆的聰 發表於 2015-6-14 13:58

始終未出街,有唔少hardware根本未支援,到時出街再睇定D