求10寸雙系統平板介紹

想買部10寸雙系統平板,要64GB,不用3G。
主要是android用來看電子書及漫畫。
window8想用來做家用cas音響系統用。
請問有否推介?
謝謝!

想買部10寸雙系統平板,要64GB,不用3G。
主要是android用來看電子書及漫畫。
window8想用來做家用cas音響 ...
ckikin 發表於 2015-6-16 12:00

部部差不多!自已上淘宝看,吧!

暫時睇中這部,可以順豐到付。
Jumper/中柏 Ezpad3s WIFI 64GB双系统 Win8平板电脑10.1英寸

回覆 4# Hin:)
謝介紹。
我已有部t100,不過心思思想找部雙系統的玩下。

暫時睇中這部,可以順豐到付。
Jumper/中柏 Ezpad3s WIFI 64GB双系统 Win8平板电脑10.1英寸 ...
ckikin 發表於 2015-6-16 13:42

雖然冷门D>,但中柏系有悠久.資歷!

回覆  Hin:)
謝介紹。
ckikin 發表於 2015-6-16 15:47

Android 部份麻麻地  我還覺得  lg 8.3 好用D

http://detail.ju.taobao.com/home ... mp;spm=a310v.4.88.3

呢部618有折, 唔計中柏個部,
呢部有齊GPS, 通話, WIDI,
算係2G+64GB最低價

点解唔買部平D玩下先!而家双糸统未成熟,多bugs, 買v891 玩住先吧!

回覆  Hin:)
謝介紹。
ckikin 發表於 2015-6-16 15:47

出去試下再決定都唔遲