求 3G 平板 最抵用的 Sim

依家用緊 3 台包月都要 150蚊無線上網,話公平使用到 5G流量就限你速變蝸牛,有好推薦嗎?

可能係想空返d 3g頻寬出來~
人仔台3g精選用戶而家係可以用佢個4g 行384kb,
服務內容就跟返原3g plan,新上台客唔知有冇。

可能係想空返d 3g頻寬出來~
人仔台3g精選用戶而家係可以用佢個4g 行384kb,
服務內容就跟返原3g plan,新上 ...
felixho 發表於 2015-6-21 11:12

唔想入 plan ! 自由身 買充值咭重抵! 384kbps好鬼慢……  大陸平板極少支持 4G上網

回覆 3# wy7008

Ching,你個主題入錯谷,要去other phone,個邊問,又會俾人話你搭的士,睇你用量同速度要求,要平,用hemat card

我想請問樓主用緊咩平板?
想買插到3g 卡既8吋 雙系統

3g prepaid sim 我見另一區推薦多為network III, hehe 卡,我自己用既唔係最底既賓賓卡, 不過$98/mth 有7.2G speed 算係咁啦。

現代移動, 鴨記250, 1年有10G data

現代移動, 鴨記250, 1年有10G data
louisney 發表於 2015-6-22 12:25

C兄你好, 請問你這張有無電話功能?
1年10GB 點計法? 每月唔洗比行政費?

THANKS~

回覆 7# louisney

Ching,小心賴野,我自己同好多人張上網通,依家都變咗廢咭,依類細公司咭,隨時改