換部文書機........

部T100壞左...諗緊出邊部方便返工用好

部T100壞左...諗緊出邊部方便返工用好
ks_victor 發表於 2015-6-28 23:48

樓主在平板區問文書機????

定係樓主想問找做文書工作的平板嗎??

如果是行 windows 的平板,可考慮現在興出的 surface 3.

你部T100買左幾耐?好似好快壞喎

Dendrobium 發表於 2015-6-29 17:13

正路未夠二年,保養有 2 years  ,  我部重非常健壯

正路未夠二年,保養有 2 years  ,  我部重非常健壯
wy7008 發表於 2015-6-29 17:47

台灣買的只有一年保

Dell v11p+slim keyboard 性價比一流

via HKEPC Reader for Android

Dell v11p+slim keyboard 性價比一流  

via HKEPC Reader for Android
ron1975 發表於 2015-6-29 18:51

補充下    應該話美國買翻新機才   性價比一流

回覆 2# pcsaintsrow
其實想買部新機...諗緊平板定NOTEBOOK好..

Dendrobium 發表於 2015-6-29 17:13

上次去飲比個肥婆坐爆左個芒..之後去左先達換芒...用左一年到....但無左原廠保養...

wy7008 發表於 2015-6-29 17:47

鬼叫我吾好彩....換左吾係原廠芒...之後都係因為個芒問題....現在死心換機吧.....