[測試] Voyo既維修服務唔錯

半年前響呢度二手區買左部2手A1 mini winpad 32GB
個touch screen充電時,會亂跳
同埋部機activate唔到
上星期見仲有三個月warranty
就試下寄返去repair
結果一個禮拜左右
話repair唔到
問我換個部ok嗎?
當然無問題啦
今日到貨
寄左部新版雙OS 64GB新機
Warranty重新計過
超開心

半年前響呢度二手區買左部2手A1 mini winpad 32GB
個touch screen充電時,會亂跳
同埋部機activate唔到
上 ...
hijack 發表於 2015-7-13 17:21

幾個月貨仔都冇得整冇新機換?

幾個月貨仔都冇得整冇新機換?
buynaka 發表於 2015-7-13 17:30

上手買家響上年11月買
但呢部正好多
起碼係micro usb 充電

32g 變 64g 咁正?

回覆 4# 3dgold

係,仲要變dual OS
雖然個Android無乜用

我反而有不愉快經歷
上年雙11買左部mini A1, 外觀正常,開頭都冇問題
但用左一排,一開機粒U 會長期超熱+ 部機好慢,reset windows/重裝都係咁,肯定係硬件問題
打開個殼嚟睇,入面塊主版寫version 6(咁上下),但附近有個撕剩一半既label 寫住version 3 ....而粒電池個面花晒,d 排線插頭位有  d有 黑布貼有d 又冇,塊石墨貼又殘殘舊舊好似黏完又貼好多次咁...

但同期另外一部又無事,成部裡裡外外都全新,入面靚靚仔仔,依家仲用到

我之前放低俾佢整,touch screen充電時亂跳無理過, usb port 用左成個月去整,  整完一陣又壞過!!
c bro, 你點寄番去維修?from HK or SZ?

回覆 7# chuwest

響羅湖關口寄
14蚊用順豐

回覆 8# hijack

OKOKOK.. very thanks
你部係5v2a or 9v2a, 點同佢傾先R到部新機?

回覆 9# chuwest

我唔清楚係邊隻
我無R喎,諗住佢fix咋
佢地一個禮拜唔駛就reply我fix唔到
然後問我拎地址啦