唔知邊到有得買行貨Samsung GALAXY Tab4 8" Wifi 版 (T330)呢?

唔知邊到有得買行貨Samsung GALAXY Tab4 8" Wifi 版 (T330)呢?
Thanks.

price 有

5 月我在 price 網上 book 買, 藍田取貨, $1399, 聯強香港貨, 但好奇怪, 單寫 $1799

T4 wifi 版都有7吋  
我有一部
多數用来睇mytv

price 有

5 月我在 price 網上 book 買, 藍田取貨, $1399, 聯強香港貨, 但好奇怪, 單寫 $1799 ...
peacehoperisc 發表於 2015-7-23 23:16

用落ok收貨嗎?

price 有

5 月我在 price 網上 book 買, 藍田取貨, $1399, 聯強香港貨, 但好奇怪, 單寫 $1799 ...
peacehoperisc 發表於 2015-7-23 23:16

因為好多時靜雞雞削價去貨,但佢地d單要俾返維修用,唔可以平過公價出單!

用落ok收貨嗎?
sry888 發表於 2015-7-24 07:44

OK! 好過原本用開 Pipo Max-9 10.1" pad 多多聲

OK! 好過原本用開 Pipo Max-9 10.1" pad 多多聲
peacehoperisc 發表於 2015-7-24 12:51

咁就賺到咯。

咁就賺到咯。
sry888 發表於 2015-7-24 15:13

Pipo Max-9 用到把能火, 越來越慢, flash 過 firmware 好小小, 但無幾耐又係慢到嘔

如果 Galaxy Tab4 係飛機, Pipo Max-9 係人力車

回覆 8# peacehoperisc

PiPo  Max M9  平板產品規格
上網連接 : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n + 3G (7.2 Mbps 下載速度)
屏幕: 9.7 吋 IPS 屏幕 1280 x 800 解像度
處理器: RK 3188 1.6GHz 四核心處理器
圖像處理器: PowerVR SGX 544MP2
運行系統: Android 4.1.1
RAM: 2GB
內置容量 :16 GB
外置記憶卡: 最大 32GB (實測支援 64GB 卡)
拍攝: 500 萬像素自動對焦主鏡頭、 200 萬像素前鏡頭
電池量 : 7800 mAh
支援藍牙 3.0 、 HDMI 輸出、 USB OTG
官方定價: $1,999 (Wi-Fi)  2,199 (3G)

電量高喎!

回覆  peacehoperisc

PiPo  Max M9  平板產品規格
上網連接 : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n + 3G (7.2 Mbps 下載 ...
sry888 發表於 2015-7-24 17:50

電池使用時間上 Tab4 8" 不比 Max-9 差, 我覺得 Tab4 8" 略勝