一個減價提示, 希望未買大尺吋的朋友可留意

昂达V116w双系统降至999元送蓝牙键盘

可惜家中太多平板了

LINK

http://www.imp3.net/10/show.php?itemid=51021

這個價錢值得入, 始終2500港仔的CORE M, 都未必過到自己心理價位

V116w 冇CORE M,

另一個CORE M V116W才有

ONDA 820W和台電也有不錯的也不貴

剛剛係TB睇左一大輪大尺寸,而家買的話,發覺三個價位三部機,¥1009/¥1099/¥1199,非常非常接近:-

¥1009 開箱 - 10.6寸 1366×768 馳為 VI10 pro 64G,連磁吸键盤。

¥1099 開箱 - 11.6寸 1920×1080 昂達 V116w 3G 64G,無磁吸,但連藍牙键盤。

¥1199 開箱 - 10.6寸 1920×1080 台電 X16HD 3G 64G,連磁吸键盤。

剛剛係TB睇左一大輪大尺寸,而家買的話,發覺三個價位三部機,¥1009/¥1099/¥1199,非常非常接近:-

¥1 ...
cheetah 發表於 2015-7-25 14:25

唔打機, B 同 C 會 開心好多, 64GB好
CORE M價位一年後都未必用到1500港紙買到......

呢期大陸平板冇睇頭

路經SSP, 見過實物昂达V116w, 部機唔係咁實淨,按落去,GAP GAP聲.

實物馳為10.6 會好D.雖然RES 低D, 但可接受

双系统,毛病多!買500人仔以下為上策!

b-29 發表於 2015-7-25 15:41

毛病多唔多真是唔知, 但肯定兩頭唔到岸, 同埋好多時都唔夾APP就真

回覆 7# cy689

請問何為兩頭唔到岸? 唔夾APP係乜?
謝謝指教

b-29 發表於 2015-7-25 15:41

500羊=港紙600+... 多數係32GB.... 都係唔上唔落喎...

唔係人人都可以好似我咁齋,淨係上網同睇片就夠用ga ma..

¥1 ...
cheetah 發表於 2015-7-25 14:25

部 x16D 係唔係有人講話係 android 個畫面d 字 矇?