[操作疑難] surface pro 3 變了磚

維修係要點做?  我冇單的, 但保養至2015年11月, 上microsoft 官網查都唔知佢講乜, 唉!

回復 1 #聖人

我之前都壞左部Surface Pro 3, 都係冇得整。不過佢可以比你用$3500買工程測試機, 但部壞左既機要比佢。
你可以上網落單同比錢, 到有貨就會通知你去換機。

咁化學?樓主搞乜黎?

回復 聖人

我之前都壞左部Surface Pro 3, 都係冇得整。不過佢可以比你用$3500買工程測試機, 但部壞左既機 ...
yelodog 發表於 2015-7-28 08:04

但之次前賣比我果個人話唔洗單都有保, 去到11月個喎, 佢俾左個維修中心的地址同電話我, 但唔見左, 所以而家想問下你地個地址同電話係乜

why 冇得整??????

https://www.microsoft.com/surface/zh-hk/support
上去 request 換機
部機到換領中心先上去換

回復 聖人

我之前都壞左部Surface Pro 3, 都係冇得整。不過佢可以比你用$3500買工程測試機, 但部壞左既機 ...
yelodog 發表於 2015-7-28 08:04

冇得整?   散晒?

維修係要點做?  我冇單的, 但保養至2015年11月, 上microsoft 官網查都唔知佢講乜, 唉! ...
聖人 發表於 2015-7-28 00:49

點解唔打電話去 香港 未遠 問清楚先 ?

冇得整?   散晒?
kennonma 發表於 2015-7-28 14:59

跌爆個mon, 佢地話冇得整

保養期內都無?  你打去 MS 問過?  因為無單?  有無登記?