大陸野唔拘!剩係上下網邊部平野推介?

比家人上下網,最多玩下鬥地主
大陸機唔拘(安全就OK)

HKD$1200內 ,7吋/8吋唔好太重,

有推介嗎?  淘寶貨都可

謝謝

有推介嗎?  淘 ...
mcf617 發表於 2015-7-29 19:44

呢導邊個夠膽話「強國機」安全請舉手? 我就唔敢拉…
強國機為減成本電池都會用最低成本的,其它零件和電路也減得就減

強國機為減成本電池都會用最低成本的,其它零件和電 ...
wy7008 發表於 2015-7-29 20:26

其實我覺得個個牌子都會爆...
無錢唯有強國
有錢人就錫身D, 上蘋果啦, 爆左都有得賠

?
    N70S OK 嗎?    TB 找下

其實我覺得個個牌子都會爆...
無錢唯有強國
有錢人就錫身D, 上蘋果啦, 爆左都有得賠 ...
tyt01341 發表於 2015-7-29 21:06

我同意任何牌子都冇百份百安全,但大牌在設計電路上唔會想盡千方百計去節省材料和料價,對保護和異常監控較會落本保品牌聲譽,所以相對較安全度高

強國機為減成本電池都會用最低成本的,其它零件和電 ...
wy7008 發表於 2015-7-29 20:26

安唔安全就要睇你運氣

dont need 1.2k for simple game

酷比talk8x ,T8吧  平又好用 talk8x 跌落地数次 都冇事

我同意任何牌子都冇百份百安全,但大牌在設計電路上唔會想盡千方百計去節省材料和料價,對保護和異常監控 ...
wy7008 發表於 2015-7-29 22:54

當然啦
所以有錢人可以錢用安全, 我地窮鬼就命搏命

酷比talk8x ,T8吧  平又好用 talk8x 跌落地数次 都冇事
b-29 發表於 2015-7-30 09:18

呢部好似幾好,四百幾蚊人仔就有。謝謝