雙系統平板裝Win10後切換問題 (InsydeQ2S每次開機都問轉唔轉去Android)

雙系統平板裝Win10後切換問題

裝返 InsydeQ2S 之後,佢每次開機都彈條Banner問我轉唔轉去Android.....
其實答返"No"就可以正常用, 不過係有D煩

有冇師兄有方法處理? 定係已經有新版InsydeQ2S而只係我未搵到?

用緊 馳為 Vi8 超級版, 不過應該大部分雙系統平板都係用InsydeQ2S來轉OS......

DELDEL

我昂達v891 win10+ insydeq2s 無事
你試下去昂達v820w下載果版搵下果個version work唔work

回覆 3# idiotricky

師兄可唔可能幫手在program files內面抽Insyde個folder出來?
v891 / v820w都冇得獨立download個InsydeQ2S.....download成個image要2日......

回覆  idiotricky

師兄可唔可能幫手在program files內面抽Insyde個folder出來?
v891 / v820w都冇得獨立do ...
wunit 發表於 2015-8-3 20:56

這個:适用于V820W双系统、V891双系统、V891W双系统、V919 AIR双系统(V1\V3\V5版本)、V919 3G AIR双系统(V1\V3版本)、V116W双系统
    http://pan.baidu.com/s/1c0e2bMo

這個:适用于V820W双系统、V891双系统、V891W双系统、V919 AIR双系统(V1\V3\V5版本)、V919 3G AIR双系 ...
hon829 發表於 2015-8-3 21:07

就是這個

就是這個
idiotricky 發表於 2015-8-4 01:19

都係一樣, InsydeQ2S個Service一start果下佢就call左個DualOSSwitcher一次
------------------------------------------------------------------------------------

問題已解決......直接用start InsydeQ2S個Service來轉OS........

我用Ⅴi8超級版冇呢個問題,有冇人用呢部机有問題?

這個:适用于V820W双系统、V891双系统、V891W双系统、V919 AIR双系统(V1\V3\V5版本)、V919 3G AIR双系 ...
hon829 發表於 2015-8-3 21:07

請問c兄,其實vo19 3g air 64gb版點分v幾?

你睇睇  啟動。