[操作疑難] 依家買平板買邊款好

暫時剩係唸到IPAD AIR2同SONY Z3 COMPACT,但兩部都出左成年
主要都係想睇戲睇文字小說,已經有IPHONE 6P,有冇第三個更好選擇?
都唔會考慮Windows平板..覺得有D無用...
同埋近黎有冇CHING買過SONY,想知百老同兇宅做緊咩價...

我都諗緊...WINDOWS平板買國貨又覺得好易中伏, 大牌子又貴
用AN TAB但係最近無咩好選擇, ASUS ZENPAD又唔知出唔出

我都諗緊...WINDOWS平板買國貨又覺得好易中伏, 大牌子又貴
用AN TAB但係最近無咩好選擇, ASUS ZENPAD又唔知 ...
yth919 發表於 2015-8-15 21:22

ASUS雖則我未用過...但災情好似都幾大下..

回覆 3# Smallduck456
咁即係唔洗買,已經頂唔順我部N7 2012啦

買左z2 table大約2個月

舊款完全冇問題,已經升左5.1.1

3k唔駛有32gb版,低用

買左z2 table大約2個月

舊款完全冇問題,已經升左5.1.1

3k唔駛有32gb版,低用 ...
kofz 發表於 2015-8-15 21:37

CHING你講緊係Z2 TABLET定係Z3個部呀

CHING你講緊係Z2 TABLET定係Z3個部呀
Smallduck456 發表於 2015-8-15 21:40

肯定係z2

z4太貴

原本打算買z3

但z3得8寸

最後見到有z2(s801+3gb ram+32gb rom)貨尾,3k有找,所以買左

肯定係z2

z4太貴

原本打算買z3

但z3得8寸

最後見到有z2(s801+3gb ram+32gb rom)貨尾,3k有找,所以買 ...
kofz 發表於 2015-8-15 23:05
但z3 輕好多 z2好大條黑邊

(Sent from HKEPC iPhone app)

:[操作疑難] 依家買平板買邊款好

暫時剩係唸到IPAD AIR2同SONY Z3 COMPACT,但兩部都出左成年
主要都係想睇戲睇文字小說,已經有IPHONE 6P,有冇第三個更好選擇?
都唔會考慮Windows平板..覺得有D無用...
同埋近黎有冇CHING買過SONY,想知百老同兇宅做緊咩價...:
Smallduck456 發表於 2015-8-15 21:20

同埋近黎有冇CHING買過SONY,想知百老同兇宅做緊咩價...:?
師兄點解要問其他人,而自己唔去睇價格呢?
你唔係香港?

如果唔急, 等年底IPAD新一代, 同ZENPAD S 出果時再決定啦
本身以前用過IPAD 3, ASUS TF101平板, 兩部都係好野