[開箱] 皇家Windows平板

之前係米高網預訂, 網站話18號開始發貨, 今日就到, 到手時已經可以直入Win10, 跟機係eng home, 唔見有office跟, 開機會先入windows,入到之後經icon去android, 64G ver, windows界左40G, 有30G free, 初步使用反應唔差, 速度可以接受, 不過跟黎既火牛係2腳, 睇下有冇得換先
用OTG usb駁SanDisk Extreme USB 3.0,  用左一陳都冇咩問題, 呢樣幾好

之前係米高網預訂, 網站話18號開始發貨, 今日就到, 到手時已經可以直入Win10, 跟機係eng home, 唔見有offic ...
contax6_45 發表於 2015-8-19 00:38

呢隻兩腳牛好差!我隻都已燒壞左    office 365  應該你手動激活佢就有一年用

但係好似宜家有啲win10唔跟office

via HKEPC Reader for Android

行跟兩腳牛咁攪笑

Why it comes with Win10 eng home?
no chinese windows?

部機既相都冇唔算開箱喎ching...

淘寶有2腳就無計,
港貨都用2腳就麻麻地

回覆 3# BILLOW

問左米高,呢塊板唔跟office

回覆 7# fung_peace

佢地會補寄隻3腳牛過黎, 都算係咁

回覆 5# YCW1402

要DL win10繁體包, 已經轉做中文