求推介,9-10吋雙系統,有play store平板

請問onda v919淘x買有冇play store?爬過文,有D師兄話有,有D話冇......問淘x佢官方店客服起初唔知google play係咩來,之後話冇......
1000-1200人仔左右畀老豆用,請問重有冇其他機推薦?
thx!!!

請問onda v919淘x買有冇play store?爬過文,有D師兄話有,有D話冇......問淘x佢官方店客服起初唔知google pla ...
wh.henry.c 發表於 2015-8-29 00:25

買899人仔那部味有囉!

原身冇, 刷先有

買899人仔那部味有囉!
b-29 發表於 2015-8-29 13:23

師兄意思係v919 3g air?

原身冇, 刷先有
斯凱亞 發表於 2015-8-29 14:05

onda?

有問多次客服,都係話v919 3g air冇play store......

有問多次客服,都係話v919 3g air冇play store......
wh.henry.c 發表於 2015-8-29 15:55

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

佢話有,重有图可証明!64G 糸有!32G god know!

佢話有,重有图可証明!64G 糸有!32G god know!
b-29 發表於 2015-8-30 11:44

v9193g air  64gb係有 google play store

Onda v891, w820都有。
呢部無,咁奇。

Thx樓上幾位師兄,應該都係直接淘x onda旗艦店買?
有play store應該就買佢了 :)