想重裝Win 8,但要先求救(已解決)

小弟一部Lenovo Miix 3-830想升Win10時炒左,炒到自動復原Downgrade都炒埋,不停Reboot,宜家整左隻Win8.1裝機手指,但無Key,以我所知,呢度有師兄試過淘Win Key,所以想請教邊間好信譽呢??謝謝各位

注:本人已心灰忍痛預左洗機裝隻Win8.1,唔想上維修....

小弟一部Lenovo Miix 3-830想升Win10時炒左,炒到自動復原Downgrade都炒埋,不停Reboot,宜家整左隻Win8.1 ...
dingow 發表於 2015-8-29 09:29

原本個 8.1 係唔係 with Bing 先
with Bing 既話只要裝左落去,唔洗打 key 都 activate 都

回覆 2# 日本啟人

但with bing可以點樣搵到usb手指版??謝

回覆  日本啟人

但with bing可以點樣搵到usb手指版??謝
dingow 發表於 2015-8-29 11:08

google 一下有無 with bing 既 iso
之後用 rufus 做隻 boot usb 就得

你部機個還原磁區有無洗到?
無洗既話都仲可以搏一搏

一鍵重設
可使用下列其中一種方式啟動:
電源按鈕 + 音量調高按鈕:
- 關閉平板電腦,並等待至少五秒鐘。
- 按住音量調高按鈕,然後按下電源按鈕,等待直到螢幕上出現 Novo 按鈕選單

D win8.1 key 滿天飛,上网揾下咪有囉!駛鬼去買咩!

夕阳系统,要力挽狂瀾!咪送啦!不喜聽,勿插!tks!

其實我都試過Novo Menu做修復,但佢修復唔到,但我搵過ISO檔,但都唔太記得係咩野With Bing(即係唔知With Bing 定With Bing Single Language)

謝謝解答....

其實我都試過Novo Menu做修復,但佢修復唔到,但我搵過ISO檔,但都唔太記得係咩野With Bing(即係唔知With B ...
dingow 發表於 2015-8-29 11:53

直情奘個win10企业版,!然後等人送或去買key吧!装之前记得要揾齊D驱动至好呀!

直情奘個win10企业版,!然後等人送或去買key吧!
b-29 發表於 2015-8-29 11:57

送Key???可以既咩??我都問緊買Key邊度信得過...謝

送Key???可以既咩??我都問緊買Key邊度信得過...謝
dingow 發表於 2015-8-29 11:59

送 key?說笑姐。學强国人道::你明架!