發現新目標 voyo新機

Voyo WinPad A15HD版 WIFI 64GB 11.6英寸
$1399 有店鋪優惠券 $20 實價 1379 直發香港+ $25

64G
畫面夠大
連底座可扮筆電
Win10  單系統 <---------個人最愛呢樣

Voyo WinPad A15HD版 WIFI 64GB 11.6英寸
$1399 有店鋪優惠券 $20 實價 1379

64G
畫面夠大
連底座可扮 ...
ywringo 發表於 2015-9-8 12:02

好机一部  但稍貴

好机一部  但稍貴
b-29 發表於 2015-9-8 12:27

確係貴了小小 ....

但有其它選擇嗎?

確係貴了小小 ....

但有其它選擇嗎?
ywringo 發表於 2015-9-8 13:23

其实而家買11.6吋无乜選擇  core m重贵 但二代Z8500亦出  Z3735 3736看來快outdated了  我早些時買了V116W 因有红包同天猫券 约900人仔買了   這部性能同V116W差不多  多了金属壳但亦冇左3G 看来做工好些吧

市面上單系統64GB真係唔多,成日見一係32GB,一係64GB雙系統

市面上單系統64GB真係唔多,成日見一係32GB,一係64GB雙系統
lps3a 發表於 2015-9-8 13:40

双糸统轉windows单系统好简单相反会復雜

Voyo  >_<
服務同支援實在太差, 唔敢再買.
性價比較高嘅, 會開始留意 馳為 (CHUWI)
e.g.: http://world.tmall.com/item/4561 ... ies=5919063:6536025

回覆 7# joeylo

馳為 50步笑100步

Voyo  >_<
服務同支援實在太差, 唔敢再買.
性價比較高嘅, 會開始留意 馳為 (CHUWI)
e.g.:  ...
joeylo 發表於 2015-9-8 13:46

但呢部细1吋同解象亦低  又冇3G

双糸统轉windows单系统好简单相反会復雜
b-29 發表於 2015-9-8 13:44

雙系統改單系統網上好多教學

不過我反正比錢點解要自已搞?