求推薦國產平版用3.5mm Headphone無雜聲

想搵部國產平版 3.5mm Headphone 位無雜聲

CHUWI Vi8 得唔得?

Sunny.notebook 發表於 2015-9-12 02:19

vi_8糸早期双系统机!耳机电流声no.1 我试過十餘個耳机,都不能解决!用動铁耳机系好少少!无胃浪费金钱同時间喇!

不要信什么蓝牙耳机可以免雜声……电流声,糸唔得架,无用的!但用USB外置音响输出,就未試過,有冇師兄試過呢?

Sunny.notebook 發表於 2015-9-12 02:19

X80HD 無雜聲  音質仲唔錯

係我部 內置喇叭 差滿電時 行android時 會有好細聲沙聲... 對著耳邊先會聽到 ( 行windows時無出問題)

比 我選擇多一次 我仍然會買 X80HD, 因用起黎唔錯

我部Ⅴ891無,仲好夠力,不過有D師兄有。

电流声  双系统通病  我4部都有
安卓机 全冇

回覆 2# b-29
中/高音量聽歌都有雜聲?

冇播任何野有雜聲我OK ,
如果聽緊歌都遮唔到雜聲就真係

回覆  b-29
中/高音量聽歌都有雜聲?

冇播任何野有雜聲我OK ,
如果聽緊歌都遮唔到雜聲就真係 ...
Sunny.notebook 發表於 2015-9-12 14:03

你既要求都好低姐  可以用Ⅴi8了 制造商最like你D顧客

回覆 8# b-29

低音量播歌遮唔遮到?
睇見係百度吧有人好嚴重

台電 x80HD 得唔得?

回覆  b-29

低音量播歌遮唔遮到?
睇見係百度吧有人好嚴重

台電 x80HD 得唔得? ...
Sunny.notebook 發表於 2015-9-13 19:36

這是人品問题!正常D雜声会被音乐声遮盖,但亦有時会雜声会稍大!所以系有雜声,如你可以接受到!味ok囉!x80hd我冇用過,答唔到你了!