[操作疑難] 舊式平板用GOOGLE PLAY有問題

一下載野就出呢個畫面,GOOGLE過,有人話可以重裝系統,或者用第二個GOOGLE ACCOUNT再入過,但都失敗。
之前用過冇問題。

試下更新google play版本

試下更新google play版本
kofz 發表於 2015-9-27 08:05

等陣試下先。我CHECK部機系統,但顯示冇野可以更新。仲用緊ANDROID 2.XX,會唔會因為咁而DL唔到APPS?

等陣試下先。我CHECK部機系統,但顯示冇野可以更新。仲用緊ANDROID 2.XX,會唔會因為咁而DL唔到APPS? ...
b589530 發表於 2015-9-29 16:32

太舊啦....

太舊啦....
DGCNYO 發表於 2015-9-29 16:42

但部機會好地地,唔想掉佢。諗住裝MYTV睇下,又唔成功

一下載野就出呢個畫面,GOOGLE過,有人話可以重裝系統,或者用第二個GOOGLE ACCOUNT再入過,但都失敗。
...
b589530 發表於 2015-9-26 23:58

我部都試過, update完google d野, 立即無事

我部都試過, update完google d野, 立即無事
redhothits 發表於 2015-9-29 17:36

UPDATE咩GOOGLE啲野?我試左UPDATE GOOGLE PLAY,但冇顯示可以更新。自己上網下載GOOGLE PLAY APK,又裝唔到,話咩剖析錯誤。好多APPS 我自己下載APK來裝都唔成功。

唔少 apps 唔 support android 2.x

唔少 apps 唔 support android 2.x
Lucid 發表於 2015-10-1 13:33

啱啱再睇,原來係3點幾,係埋都唔ok la?

啱啱再睇,原來係3點幾,係埋都唔ok la?
b589530 發表於 2015-10-1 13:34

冇用過 Android 3.x 嘅機,所以唔知,有冇其他人知?
裝 Adobe Flash , 用  browser 上 tvb.com 睇又唔知仲 work 唔  work 呢?