三星, SONY, LG 有無WINDOW 平板?

三星, SONY, LG 有無WINDOW 平板?
唔想要大陸既話, 係唔係就只有SURFACE PACK?

回復 1 #panli

Fujitsu有出過部八吋Windows平板,型號q335,預載win8.1,配備和大陸舊款雙系統平板差不多,價錢記憶中三千有找,值不值就見仁見智了

via HKEPC Reader for Android

标题

Fujitsu耐用很多,我有部U1010 ,買時都係二手,現在是還在工作,想佢壞就丢左佢,点知死都唔壞,冇十年都有八年

Samsung對上一次出Windows平版, 已經係Win 8初出果陣的事. 果部機雖然同Note系一樣有Wacom筆, 但佢用Atom廢U, 又賣到好貴, 所以冇乜人買.

Samsung對上一次出Windows平版, 已經係Win 8初出果陣的事. 果部機雖然同Note系一樣有Wacom筆, 但佢用Atom廢 ...
kelvinhin 發表於 2015-10-21 12:11
Samsung有出i3,i5 版平板,不過價錢貴兼且無乜放出來所以少人知,我都買左部但好快就放左出去。

MICROSOFT 都有部10吋既
Hin:) 發表於 2015-10-21 17:13
呢部都係國產並唔係microsoft出的,只係microsoft store出售

回復 panli

Fujitsu有出過部八吋Windows平板,型號q335,預載win8.1,配備和大陸舊款雙系統平板差不多,價 ...
wickey 發表於 2015-10-21 11:22
型號?咁即係咩配備?有無升WIN 10?定要自己攪?

Samsung有出i3,i5 版平板,不過價錢貴兼且無乜放出來所以少人知,我都買左部但好快就放左出去。 ...
kencpli 發表於 2015-10-21 13:31

佢想自殺嗎?

呢部都係國產並唔係microsoft出的,只係microsoft store出售
kencpli 發表於 2015-10-21 17:23

產地係邊度見到?咁有無保養?