[開箱] Acer Iconia Tab 10 (A3-A20FHD)

兩年前衛X減價入左部A210俾阿媽煲劇...
冇大問題...只係太慢同畫面唔夠靚...
最近開始留意10" tab...
睇過國產雙系統tab...都要仟鬆d...但唔太穩定...
第日成日俾阿媽投訴就煩了
諗住到雙十一睇下有咩平野再算...
點知係fb又見到Acer開倉...
睇到呢部A3-A20FHD...FHD 10" mon+2G ram....
第一日晚放工即刻衝去...
999就冇喇...不過可能demo機...算吧喇...
剩返所謂嘅新機...1299都好過玩國産tab...
部機好順...mon好靚...幾抵玩

幾多gb?同埋1299 邊度開倉?

via HKEPC Reader for Android

幾多gb?同埋1299 邊度開倉?

via HKEPC Reader for Android
jerrychan 發表於 2015-11-7 20:59

2GB RAM + 16 GB ROM + FHD MON (1920 x 1200)
http://www.acer.com.hk/ac/zh/HK/content/model/NT.L5MCF.001
https://www.facebook.com/Acer-Hong-Kong-131164600276454/?fref=ts

兩年前衛X減價入左部A210俾阿媽煲劇...
冇大問題...只係太慢同畫面唔夠靚...
最近開始留意10" tab...
睇過 ...
jc9314 發表於 2015-11-7 20:26

買MTK CPU 比人地用,我怕一樣比人地丙到七彩喎!

買MTK CPU 比人地用,我怕一樣比人地丙到七彩喎!
sonycliepda 發表於 2015-11-8 01:10

好順...冇問題...
好過整部山寨機攞黎煩...

恭喜。
我兩三年前1000蚊買A1-810而家仲用來睇戲,而且有Micro HDMI Out,接電視睇戲,仲可以播NAS裡面電影,抵玩。

我幾年前都用國產品牌,現在唔會了。