酷比魔方香港冇正式代理?

剛剛想買部 T8 比老人作生日禮物。 上網查香港代理,結果:

咁喺咪去邊間買都一樣, 風險一樣? 有冇邊間店鋪有酷比魔方賣,稍為好少少呢? 先謝謝幫忙!

值唔值得等 2G Ram 版本 FHD 果部旗艦版呢? 網上重未有測評!

Price.cxm 好多都寫著行貨, 難道只喺大陸行貨?

唉!有能力的话,買部好D,贵D,老人用得容易又開心!T8D机合後生仔用,因T8显示D字很细,老人要用放大镜看!

唉!有能力的话,買部好D,贵D,老人用得容易又開心!T8D机合後生仔用,因T8显示D字很细,老人要用放大镜看 ...
b-29 發表於 2015-11-10 11:15

Ching 又邊部好介紹? 好D 和 問題少D, 貴D 冇問題! 謝謝你!(唔好太重)

Asus Zenpad S 8.0 大陸行貨 Or Zenpad 8.0

唔係播, 深水埗果D真係有代理架, 有咩事可以香港整, 不過大問題佢都係send返大陸, 小問題先可以香港攪.
不過香港行貨一般貴3-500不等, 買部野原價1300 行貨1800, 我情願博一野

基本上呢啲如野都係深水埗某間公司「代理」嘅,你可以叫代理,又可以叫收發中心,有問題,一般都集合埋一齊,成批拎上大陸整,時間好長,三星期係基本時間,仲要睇有冇鑊氣,如有,多謝你,又再等過啦。
早年買了隻硬碟player,充唔到電,整完又係咁,結果又話要整,邊有可能等咁耐,佢話換第個客部俾你先(咁都得?)結果就係,播15分鐘又係冇電。
經驗上面師兄講咗,有能力買部好啲嘅俾老人家。如要真係買寨板,不如去淘,有代理同冇代理基本上冇乜分別,只係有人同你拎上去整咁解啫。

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

基本上呢啲如野都係深水埗某間公司「代理」嘅,你可以叫代理,又可以叫收發中心,有問題,一般都集合埋一齊 ...
momo4321 發表於 2015-11-11 09:27

哈哈, 幾搞笑! 多謝你!

哈哈, 幾搞笑! 多謝你!
清明上河圖 發表於 2015-11-11 15:46
而家間嘢叫好咗好多了,以前似住家,裝修都冇,但就「代理」無涯咁多嘢非常搞笑。

(Sent from EPC Pocket iPhone app)