[操作疑難] 台電X98 Plus Sandisk 64G問題

買咗Sandisk 64G microsd card,  用usb插台機無問題,format做 ntfs.  抄好files插入平版點知無反應,有無解決辦法? 謝謝 !

via HKEPC Reader for Android

原來要完全關機,再插卡就認到

將快晵動勾選去勾 便会变成慢啓動  如認不到丅F卡  熄机再開便會認到  這樣系晤駛退卡再插卡

双系統毛病多多 至今都唔店

單系統无這毛病架

單系統无這毛病架
b-29 發表於 2015-11-25 15:52

Ching, X98 plus 應該係單系統黎, win10

雙系統version 應該未出~~~

想問EURO  C HING 是淘回來定係香港買??  可否講吓使用感受 ??  謝謝 !

想問EURO  C HING 是淘回來定係香港買??  可否講吓使用感受 ??  謝謝 !
EUBB 發表於 2015-11-26 09:58

淘返來人仔999. 暫時感覺正面。開機可選香港繁體中文,開完機update Win10嘅嘢,都好順利。觸感有時要再點下,但用藍芽mouse和键盘都好順。電量最滿意,差滿電九點幾到晚上九點幾都有十幾%電淨。其間搞機無做大動作,但感覺好夠電,日常出街夠一日用。暫時台機用嘅軟件都用得返。係硬碟64可能好快爆,有128會理想啲。總體有驚喜,咁嘅價錢。

淘返來人仔999. 暫時感覺正面。開機可選香港繁體中文,開完機update Win10嘅嘢,都好順利。觸感有時要再 ...
euro 發表於 2015-11-26 10:22

我都有野問 發貨日期?
   64G 硬盤 用咩牌子?
  thx

我都有野問 發貨日期?
   64G 硬盤 用咩牌子?
  thx
atinpink 發表於 2015-11-26 12:56

11 月 21 號。 東芝hd