  台电X16 Pro双系统 WIFI 64GB 11.6英寸平板电脑

http://b.mashort.cn/h.4dS1D?sm=8e6030
今天開賣,人仔1499 想知電用到幾耐

网上返评!台电雙新辣x16pro ,x16power都有继续雙糸统毛病!二奶安卓唔駛講啦!电流声,去电快仍在,但散熱好左!

想過64bit 平板糸统引,今次聚划算講明售價会保持直到双12,直航香港加50人仔!喜欢要快手La,

【聚划算商品详情 】
今天開賣,人仔1499 想知電用到幾耐
kcso1 發表於 2015-11-30 09:30

去貼吧看看返评吧!http://tieba.baidu.com/f?ie=utf- ... 94%B5&fr=search
返評說4,5小時吧  畢竟糸11.6吋大芒  我想电是可以的  但這類机都用同一欵芒  芒質數普通

回覆 4# b-29

多謝分享

我入左部,原本想買x98 pro ,但好似又話過熱,x98 pro個mon 解像度咁高原本係好事,但又驚太高變左lag 機問題,咁啱呢家特價就上船了

网上返评!台电雙新辣x16pro ,x16power都有继续雙糸统毛病!二奶安卓唔駛講啦!电流声,去电快仍在,但散熱 ...
b-29 發表於 2015-11-30 09:43

是否指去電快 及 兩系統時鐘問題?
刪除android可否解決?

台电別一部多500人仔用Z8700 有8G ram 亦可以諗下

是否指去電快 及 兩系統時鐘問題?
刪除android可否解決?
redhothits 發表於 2015-11-30 10:59

呢D時間问題  新欸机已解決左  去电问題  系冇計  因广告吹大
呢D广告  如系香港  會被拉人兼封鋪  你看個芒圖片  就激死  芒個边冇咁窄架  實机系寬边架

呢间广D marketing做得很差  其實圖片唔須要吹大 老老實實咪好囉