Win10 OS!大陸版和國際貨?

一般 Android OS 大陸版和國際版是有分別!
但 Win 10 OS 有相同問題嗎?大陸版的Win10會不會跟國際版是有出入的?

你自己重裝個香港版咪得囉。。。

我部酷比買番黎第一日就自己重裝左windows

via HKEPC Reader for Android

你自己重裝個香港版咪得囉。。。

我部酷比買番黎第一日就自己重裝左windows

via HKEPC Reader for Androi ...
v23a15 發表於 2015-12-7 14:50

唔驚條KEY 一離開大陸就ACTIVATE 唔到咩?

唔驚條KEY 一離開大陸就ACTIVATE 唔到咩?
wct 發表於 2015-12-7 16:53

点会呢!就算去到大火星都激活到!家庭版,激活後D纪录会写入bios度,你重新裝個windows  n次都冇问题!

回覆 2# v23a15

平版可以點重新安裝 Win 10 ?
Win 10 source Microsoft 網頁可以 download 嗎?
條 Key 是跟平版內部硬件嗎?不會有活激問題?

点会呢!就算去到大火星都激活到!家庭版,激活後D纪录会写入bios度,你重新裝個windows  n次都冇问 ...
b-29 發表於 2015-12-7 17:02

以依家既寬頻技術,我諗去到火星未必得

回覆 5# compman

可以上M記下載,有key就冇問題

以依家既寬頻技術,我諗去到火星未必得
raizenchan 發表於 2015-12-7 22:19

發射功率夠就可以了!

回覆 7# raizenchan

師兄可有條 link 提供嗎?我只找到 iso 版,iso點安裝入平版?
謝謝…

回覆  raizenchan

師兄可有條 link 提供嗎?我只找到 iso 版,iso點安裝入平版?
謝謝… ...
compman 發表於 2015-12-8 14:53

iso寫入usb,用usb clean install win10