雙十二之後又有全球APP感謝周....

不過要有香港電話先得,我有一個ACC彈要「非大陸會員」先囉得.
起碼最少有20蚊紅包,唔駛搶極都無....

http://world.taobao.com/markets/all/app/xmas/zh

20蚊唔駛搶,係40和100蚊要搶。
不過又要下載多一個app

已下載新app
b-29 發表於 2015-12-15 12:42

新app是否叫淘寶全球,是否要用手機拿couple?

点解攞唔到20元

回覆 12# b-29

非中國大陸地區淘寶網®會員
(包括但不限僅限於已通過非中國大陸地區支付寶®實名認證

或使用非中國大陸地區手機號碼註冊並成功驗證的會員)

即是這個帳號要非大陸電話,非大陸實名(如用香港身份証實名)

回覆  b-29

非中國大陸地區淘寶網®會員
(包括但不限僅限於已通過非中國大陸地區支付寶®實名認證

或使 ...
kit0072 發表於 2015-12-15 13:35

即係叫人開個新account谷高用戶數目唶.  

即係叫人開個新account谷高用戶數目唶.
buynaka 發表於 2015-12-15 13:39

淘寶分黨分派,好似上年開始有,不過上年雙十一,雙十二活動,香港也可參加。

今年雙十一,雙十二好似唔關我地海外人士,好多紅包活動要內地人先玩到(參加資格是迫他們將銀行卡連繫支付寶)

点解攞唔到20元
b-29 發表於 2015-12-15 13:28

我拿到20元

我支付宝用香港身份證买各登记都唔得!

淘寶分黨分派,好似上年開始有,不過上年雙十一,雙十二活動,香港也可參加。

今年雙十一,雙十二好似 ...
kit0072 發表於 2015-12-15 13:48

雙十二個紅包一用, 就唔可以用香港信用卡或PPS之類俾錢, 我個日搞左好耐先知...