假如tb 買大陸平板,全國聯保麻煩嗎?

eg :cube
咁唔好彩壞左,寄唔寄得反上大陸?
維修要幾耐?

如果寄唔倒,自己拎上大陸,再sf 反廠得唔得?

我想買部i9
比較擔心咁黑仔。。。。。

寄電子野上去收費好貴
自己上去再寄比較好
我自己壞過部山寨PAD,整完返來都搞左2-3個月

寄電子野上去收費好貴
自己上去再寄比較好
我自己壞過部山寨PAD,整完返來都搞左2-3個月 ...
yisdfc 發表於 2016-3-30 22:08

咁都幾無保障。。。。

可以自已拿去廠。

預左有得整都要一兩個月, 到時都換新機
直接寄唔到返去, 有機會要報關加上好貴運費

預左有得整都要一兩個月, 到時都換新機
直接寄唔到返去, 有機會要報關加上好貴運費 ...
goldfish 發表於 2016-3-30 23:14

整咁耐。。。。成三千幾,跌一野無得整。。。咪好貴。。。

回覆 6# wing1234
以前買過內地平板, 但都係仟多人仔.
買過之後就唔會再買, 拿上去寄都唔咪問題.
啲客覆就 有等於無.

回覆  wing1234
以前買過內地平板, 但都係仟多人仔.
買過之後就唔會再買, 拿上去寄都唔咪問題.
啲客覆就:m ...
goldfish 發表於 2016-3-30 23:31

攪到我唔敢買。。。。千幾蚊都玩下
成四千蚊。。。。。。。如果一壞就玩完,再買多部。。。黑起上黎。。。

成四千蚊。。。。。。。如果一壞就玩完,再買多部。。。黑起上黎 ...
wing1234 發表於 2016-3-30 23:36

貴機咪買大陸機,幾百至一千價位先好買

壞機你上深圳寄唔係好複雜,亦唔會整兩三個月的,呢到好多網友都有經驗,馳為總公司直頭係深圳,你坐地鐵去廠整,即日拿機,有些牌子華強北有維修站,可以交俾佢地整
真係要寄去整的話,羅湖關口大把快遞幫到你,同客服問清楚,有些廠肯整完直接順豐到付香港

香港行貨整機反而慢,因為都係交番上大陸廠整,等得仲耐

成四千蚊。。。。。。。如果一壞就玩完,再買多部。。。黑起上黎 ...
wing1234 發表於 2016-3-30 23:36

講真大拿拿幾千就唔好諗? 如果<2k都可以玩下既