家陣買T100CHI值唔值?

見AMAZON 賣240美金,計埋運費大約都係2200左右,想買黎玩下,平時睇下youtube 上下網,最盡打下AOC咁樣,連LOL都唔會打,部野夠唔夠做?我見得2GB RAM.....

見AMAZON 賣240美金,計埋運費大約都係2200左右,想買黎玩下,平時睇下youtube 上下網,最盡打下AOC咁樣, ...
jack2009 發表於 2016-4-15 15:11

買t100ha喇,差幾十美金only

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - Android

買t100ha喇,差幾十美金only

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - Android
timothy2815 發表於 2016-4-15 19:52

T100ha無full hd

比我就等6月miix 310

T100ha無full hd

比我就等6月miix 310
ckarea 發表於 2016-4-15 19:55

都ok既,不過要等多兩個月囉

都ok既,不過要等多兩個月囉

timothy2815 發表於 2016-4-15 20:03

2GB RAM行10係咪真係唔太夠?...,唔等MIIX310 啦....到時黎香港又無貨etc...分分鐘等到8月先係手

2GB RAM呢個價真係令人卻步

2GB RAM行10係咪真係唔太夠?...,唔等MIIX310 啦....到時黎香港又無貨etc...分分鐘等到8月先係手 ...
jack2009 發表於 2016-4-15 22:37

2G 正常用都係唔夠

2G RAM 只能慳到盡黎用

粒U 是行atom z3775

科技野,有新買新喇