沒咩人開就我開XD 米版2 win10

因為出街做野唔方便用大機surface pro 3&x16power
所以轉左用ipad pro3 + mipad2 + RPI3
做出街&上門工作機 流動最緊要

又要細部方便流動又要快D的atom z8500 1920x1080 +
好像沒邊幾部揀了

所以都係出左mipad2
不講太多先openbox

好ipad mini feel

更ipad mini feel

高清mon 沒咩漏光

正身2G ram z8500真係小左d
不過係客到做ssh remote好夠用了

加個USB-C Hub 就用到USB3
不過米版2唔支援邊充邊OTG

外出雙劍

留位 系統 info & test

C: 64EMMC SPEED

cant buy ...... no stock

Support, Ching.

因為出街做野唔方便用大機surface pro 3&x16power
所以轉左用ipad pro3 + mipad2 + RPI3
做出街&上門工作 ...
shal 發表於 2016-4-19 11:08

師兄部機用到 USB 3.0 ?????

我嗰部只係得 USB 2.0 咋喎

師兄部機用到 USB 3.0 ?????

我嗰部只係得 USB 2.0 咋喎
呆呆的聰 發表於 2016-4-19 11:20

有xHCI &USB 3.0 控制器

可惜冇sdcard

可惜冇sdcard
pcpal 發表於 2016-4-19 11:31

64G sofar 夠用ga~

如果我部東豬wt8 瓜左都好大機會買呢部 (或者an機板艦娘接受到唔駛買 )

回覆 1# shal

can  you tell me where to buy? (pm please)