求 WINDOWS TABLET 推介

需求:
睇片(4K?) ,打機(一STEAM上的2D OR 低效3D) , PS4 REMOTE PLAY
10寸MON以上,1080P 以上,有KEYBOARD,

價錢3000樓下

唔急住用,如果未出但就出都得

請問有邊部好介紹

(最好即買即用唔洗ROOT 果D煩野)

THANKS ALL

https://www.microsoftstore.com.hk/product/Teclast-X16-Pro

x16 pro
不過台電d 機唔多順,我無用過,  爬文係咁講
surface 3 啦

Remote play ac wifi 更好。

windows os 系想root 都冇份,放心去買吧!

x16 pro
不過台電d 機唔多順,我無用過,  爬文係咁講
surface 3 啦

Remote play ac wifi 更好。 ...
wing1234 發表於 2016-4-28 21:50

呢部都幾好, 但有冇大小小既機?

前幾日上ebay 睇左dell 7140 7350 番新幾都係3000左右

5y10 , 128gb , 4g ram

dell 番新買唔買得過

7140 同7350 邊部好 7350 就大d 13.3寸 ,但好似機身無usb 要個keyboard先有

跟住係amazon 睇左部 hp Pavilionx2 (其實想搵spectre x2,但搵唔到)

usd566 但shipping好貴要千幾hkd, 香港遲d會唔會有行但都好貴?

us hp 又唔shipping hk......

如果budget 加到4千左右有無好推介, 最好skylake core m, thanks

Amazon 有部重整surface pro 2 - 128g,對番港紙唔駛三千,性價比超高

Amazon 有部重整surface pro 2 - 128g,對番港紙唔駛三千,性價比超高
texhk 發表於 2016-4-29 13:38

但AMAZON D SHIPPING 好貴,之前睇部要千幾HKD SHIPPING FEE

但AMAZON D SHIPPING 好貴,之前睇部要千幾HKD SHIPPING FEE
ykhang 發表於 2016-4-29 14:56

要shipping平咪搵間代運囉,香港無10間都有8間,我諗兩三舊水內一定運到番香港。

呢部都幾好, 但有冇大小小既機?
chinghong 發表於 2016-4-28 22:58

我起初睇呢部,最後買左sp4 i5
三千買部無保養既大陸新機,不如分期買部少少
我都無後悔,i5先剛剛好,買atom m 3我實後侮

要shipping平咪搵間代運囉,香港無10間都有8間,我諗兩三舊水內一定運到番香港。 ...
texhk 發表於 2016-4-29 15:04

有無代運介紹

via HKEPC Reader for Android