9.7吋平板畀老人家睇韓劇

請問大家有冇好推介?之前睇中samsung tab s2,但怕就出新機,依家唔知點算。

via HKEPC Reader for Android

老人家用,新舊有咩分別....

老人家用,新舊有咩分別....
DGCNYO 發表於 2016-5-15 12:53 AM

你聽佢講丫

請問大家有冇好推介?之前睇中samsung tab s2,但怕就出新機,依家唔知點算。

via HKEPC Reader for Android ...
yinyin 發表於 2016-5-15 00:04

10“接唔接受到?

Z4 Tab近排跌到$35xx。Sony退出平板市場,唔驚有新機出

9.7“ 4:3,其實煲劇唔算好,全螢幕上下會有粗黑邊

利申:用緊Nexus 9

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE

回復 4 #astrial

10吋可以啊,請問邊度有呢個貨價?謝謝!

買盒駁電視

回復 astrial

10吋可以啊,請問邊度有呢個貨價?謝謝!

yinyin 發表於 2016-5-15 12:26

sorry記錯係$42xx(大鋪價)

http://www.eprice.com.hk/pad/talk/4475/68220/1/

不過差唔多一年前嘅機,真係手快有手慢無

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE

老人家仲要用pad ........咁細.....眼都花