三星極惡劣使用同維修體驗

本人3月初因工作需要係百記買左部平版 GALAXY TAB S2 32 GB WIFI Ver. ,估唔到帶比我非常惡劣的使用同維修體驗

1) 10天既百記購物保障期已壞左一次

2) 用左唔夠兩個月巳經又壞,開唔到機,上到維修部職員收機,回條單上打body+scratch,並要求同時係回條上簽名,職員堅持scratch只表示非全新機的意思,並表示我可以唔維修。我係影相做證後簽名比職員收機。

3) 整個維修一共等左6日,今日我傍晚收到短訊通知,結果一部用左唔夠兩個月既平板一共燒左屏幕同主機板,而我更發現外殼同屏幕有非常礙眼的維修痕跡,同職員投訴,佢地叫我一係拎一係唔好拎,趕住收工。

附上我部平板維修前後既相片同單據,呢個牌子我以後唔會再光顧!

整花左唔認數咪坐係度唔簽睇佢點收工

又係呢間嘢

公平講句,电子野,隋時壊,冇人敢包,三叔以前系山寨厂时期,同强国山寨机一样或重衰。
修理手工又系差嘅,D接待處職员態度仲差過大陸山寨前台,佢地系哀在唔識講白話姐!

整花左唔認數咪坐係度唔簽睇佢點收工
SLOPE 發表於 2016-5-18 02:10

整花左唔認數咪坐係度唔簽睇佢點收工 x 2

死都唔走.

整花左唔認數咪坐係度唔簽睇佢點收工 x 2

死都唔走.
redhothits 發表於 2016-5-18 08:53

我估唔走佢會叫實Q趕你走

公平講句,电子野,隋時壊,冇人敢包,三叔以前系山寨厂时期,同强国山寨机一样或重衰。
修理手工又系差嘅 ...
b-29 發表於 18/5/2016 08:34

出自你呢D用融殘體字同用山寨把口
笑死人咩
利申:曾經俾部iWork8玩殘過

出自你呢D用融殘體字同用山寨把口
笑死人咩
利申:曾經俾部iWork8玩殘過
hahahalpc 發表於 2016-5-18 09:30

學人講文化,自己学好D先啦!
你D又中又西味重笑死人!

今日放工再要過去維修多一次

使用時長期發熱。。。檢查77度

宜家啲手機同平板設計都唔預你折。一整好大機會花。但哩啲野唔關消費者事。花左真係唔好簽收。一簽收左就無。同最重要你之前有影相。