[操作疑難] 平板電腦可否裝DESKTOP版OFFICE

是否要配指定CPU?

是否要配指定CPU?
黃生 發表於 2016-5-21 16:50

當然可以,最新版都可以,家用都系用開心版经济些!唔關cpu 事,乜cpu 都可以裝,裝后卡唔卡糸别一回事了!

只要係正常windows平板,當然無問題

sure ok, window 10當然可以run .exe

THX

HKD1000的真windows平板都可以

但幾千的假windows 平板, 即係windows RT, 就唔得.

HKD1000的真windows平板都可以

但幾千的假windows 平板, 即係windows RT, 就唔得.
askl 發表於 2016-5-22 10:48

windows RT應該無新機啦,幾舊水win10平板都裝到用到

除咗微軟自家SP4之外,其他WIN平板真係會難用到血壓高,你會寧願用LUMIA手機嗰個OFFICE

除咗微軟自家SP4之外,其他WIN平板真係會難用到血壓高,你會寧願用LUMIA手機嗰個OFFICE:s ...
書中出舉人 發表於 2016-5-22 14:18

有無咁誇ar? 你用多ram 好多相@ office?

除咗微軟自家SP4之外,其他WIN平板真係會難用到血壓高,你會寧願用LUMIA手機嗰個OFFICE:s ...
書中出舉人 發表於 2016-5-22 14:18

我用小米平板2 ok Wo office2016好順
我用iPad Pro 都好順Xd.....