部onda v820w ch個mon無反應...

部野雖然3月尾買,但嚴格黎講全新,我一次都未用過...
買左返黎RESET過個WINDOWS就放左係度郁都無郁過,過幾日去旅行,咪諗住今日著返佢試下...
點知個touch screen完全無反應(無撞過無跌過,出廠mon貼都未開)...只係放左個幾兩個月就瓜...呢段期間重要完全無用過

又要寄返上去整...麻鬼煩

部野雖然3月尾買,但嚴格黎講全新,我一次都未用過...
買左返黎RESET過個WINDOWS就放左係度郁都無郁過,過 ...
supergag 發表於 2016-5-23 13:08

昂达售后修机系華强地铁站附近,好方便,你系香港寄平板,会過百元。

昂达售后修机系華强地铁站附近,好方便,你系香港寄平板,会過百元。
b-29 發表於 2016-5-23 13:14

見到了
送修地址:深圳市福田区深南中路2038号爱华大厦1栋1层9号

知唔知係拎去放低,佢整再之後我再去拎定點? 我問客服,客服話叫我自己同售后傾...

見到了
送修地址:深圳市福田区深南中路2038号爱华大厦1栋1层9号

知唔知係拎去放低,佢整再之後 ...
supergag 發表於 2016-5-23 13:21

佢地会同你check  check完如果可以整番便好了,如放低要整,会叫你3星期后打电话问情况,修理好后会系華强售后取回!

我去年整部v116w  放低整左3星期,后取回,全免费,重同我换埋芒面保护贴。

我去年整部v116w  放低整左3星期,后取回,全免费,重同我换埋芒面保护贴。 ...
b-29 發表於 2016-5-23 13:45

多謝提供資料

雙系統?android果邊係咪都touch唔到?

雙系統?android果邊係咪都touch唔到?
C-Leung 發表於 2016-5-23 14:37

單系統

唔知會唔會reset機果時連touch driver都剷埋?

唔知會唔會reset機果時連touch driver都剷埋?
C-Leung 發表於 2016-5-23 14:44

reset完後係正常用到既,我SET返USER NAME, PASSWORD果D