[開箱] 特價RMB399平板簡單開箱

本身有5.5吋電話同10.1吋電腦平板,想買多部8吋左右for睇電子書同PDF

本身考慮緊iPad Mini / 小平平板 / 酷比魔方T8 / 台電P80

但無意間發現左呢部X89 Kindow,仲要早2日特價RMB399,所以二話不說就買左返嚟

第二次用台電,感覺做工都OK過去,我知道CPU都係舊款,但奈何4:3比例機種選擇唔係太多

一貫台電風格包裝

舊CPU Z3735F,之前V919 3G Air用過,OK可以接受

貼膜貼得唔好

背面OK啦

開機有繁體

已經有Google Play

雙系統嗎? 399 好吸引喎!!

雙系統,WIN10 + Android4.4

我都諗緊尼部同台電X80 pro, 請問尼部用唔用到chrome呢? 我有部舊台電7.9"開唔到chrome

OK呀,用到

我都諗緊尼部同台電X80 pro, 請問尼部用唔用到chrome呢? 我有部舊台電7.9"開唔到chrome ...
ccu 發表於 2016-5-27 15:38

Config X80 Pro 好D
但我考慮到我會睇書同Note多,4:3 Mon會比較好,所以我揀左呢部
師兄如果睇片多,X80 Pro會好D
同埋依家好似已經唔係RMB399,好似加返價RMB488

回覆 6# manchars

Thx ching!!
我買來都係睇文字多, 其實我係想要7.9" FHD 4:3 mon+雙系統, 但好似冇尼個組合. 而家係考慮尼部7.5" mon會唔會太細, 同埋可以等吓會唔會再做399

回覆 6# manchars

請問 RMB399 係邊到買?
電量如何? 有無GPS?

回覆  manchars

請問 RMB399 係邊到買?
電量如何? 有無GPS?
Soxan 發表於 2016-5-28 16:54

RMB399晌大陸淘佬買,依家已經加返價,RMB488

應該無GPS

電唔知點check,但尋日6點充滿100%,中間睇過下網頁,睇左半個鐘左右電子書,一直待機到今朝9:00仲有60%電

個mon終於唔係平價板1280*800