有冇抵玩 8" android 平板 推介?

想買部 8" 左右既 android 平板, 要有 GPS, 3g/4g
最好 16:10 / 16:9
諗緊買二手大廠定大陸平板...
各師兄有冇咩推介?
Budget 預 $1,500 樓下
thanks!

pipo果D諗都唔好諗, 買返黎整機多過用機
另外平價機要小心試清楚佢wifi性能先好買.....可以係極差...連rthk/viu果類streaming 都睇唔到

唔使諗啦!買部T8旗艦版,可作电話用,唔系平板咁简單,又有足资料卑你玩残玩死佢!

T8旗艦版,超過你嘅要求,4g 双卡待,gps 十几秒就能捉住个定位,唔買系你損失。

T8旗舰版开箱文
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 58&highlight=T8

T8旗舰版改机文

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D2

T8旗艦版,超過你嘅要求,4g 双卡待,gps 十几秒就能捉住个定位,唔買系你損失。

T8旗舰版开箱文

T8 ...
b-29 發表於 2016-6-7 21:05

幾正咁喎,多謝師兄推介 :)
另想問問,係咪無黑色的?

幾正咁喎,多謝師兄推介 :)
另想問問,係咪無黑色的?
mizhuho 發表於 2016-6-7 21:44

祗有白色的。

如果想大牌子, 有冇邊款推介呢? (大牌子係因為想有得Update)
$2000 以內

如果想大牌子, 有冇邊款推介呢? (大牌子係因為想有得Update)
$2000 以內
edwinp 發表於 2016-6-8 10:33

8时平板,有3G,    2000元好難買到所谓大牌子嘅机架,除非系舊型号。

祗有白色的。
b-29 發表於 2016-6-7 22:01

最平果部ipad mini 好似賣緊 $2088 ...
   不過要GPS, 3g/4g 要比多一千

8吋米板2可以考慮