淘宝618粉丝狂欢节

已开始了,你攞到什么着数呢? 我刚刚玩完吃角子机,取得5元券。

Surface pro 4太貴,华碩transformer 3又有排等,有邊部12寸加平版值得618去買呀?

買有牌子嘅新機,會平過香港買?
我見有部 Lenovo miix4 3999~4999人仔(不過我係响京東見到)

5元購物卷要299元先可用, 我有10張做左WALLPAPER,  不如用TAP & GO $200回$100, 1.5%手續費20日前。
https://world.taobao.com/markets ... _HK_slider.6.PxdUly

祇系玩到吃角子,有5元券咋 。那些猜牌子,港人唔睇答案,点会猜中,揾笨!

回復 5 #b-29

呢個仲唔係最易,英特爾law

via HKEPC Reader for Android

想買 x80 同 iwork, 但發現如果用5蚊卷,付款方式就會冇pps冇八達通連信用卡都冇

已开始了,你攞到什么着数呢? 我刚刚玩完吃角子机,取得5元券。
b-29 發表於 2016-6-14 12:42

有什么好野買?

5元購物卷要299元先可用, 我有10張做左WALLPAPER,  不如用TAP & GO $200回$100, 1.5%手續費20日前。
...
cwlam0920 發表於 2016-6-14 18:55

如我用合并付款,滿200元,用拍住賞,是否當單一計呢

有什么好野買?
eddytt 發表於 2016-6-15 10:21

哥冇大出血!
    今年冇乜着数,冇大红包,山寨大哥冇大出血!