請問呢部有冇人用過? 好不好? 用唔用到香港4G?

http://ewqcxz.com/h.ZekZ0V?cv=AAGGzZYB&sm=81745b

謝謝

咩link黎,会閃退播!

b-29 發表於 2016-6-27 23:06

send 錯左link, 已改

b-29 發表於 2016-6-27 23:06

b-29師兄, 指教下, thx

聯通3G制式 ,香港用到。

不過三年前舊貨,似係翻新貨,當買二手吧。

b-29師兄, 指教下, thx
wing88 發表於 2016-6-28 10:32

唔好講指教!唉,這种售机手法,真系差勁,用联想个名,已係大忌,个spec 简陋得驚人,咁做生意,咁懒,点呃人? 真好笑,算吧,不要買她了。此机用intel cpu 因可用大內存, 32g,64g ,因成本輕,亦引起电量同發熱问题。此外,冇官方嘅软件支持,个系统有问题,麻烦了。此数特平机,不宜購買。

咁伏都有興趣?根本唔係聯想機
4心賣家,全鋪只賣呢部山寨機....

谢指教

想揾一部10 寸 12 寸, 只wifi 又得, 如果可以有埋4G上網+通話 (如果平价)更好,
請問有什麼選擇
budget below 1000

谢指教

想揾一部10 寸 12 寸, 只wifi 又得, 如果可以有埋4G上網+通話 (如果平价)更好,
請問有什麼選擇
bu ...
wing88 發表於 2016-6-28 11:04

買垃圾or發夢......咁唔係叫精明的銷費者

買垃圾or發夢......咁唔係叫精明的銷費者
DGCNYO 發表於 2016-6-28 12:44

師兄, sorry, 唔明你意思係咩?