伏ED? 中柏 jumper ezpad

今日收貨, 除左要收順風36 蚊運, 仲要開唔到機?

CS 話第一次要先差 2 HR, 但我又未試過有電子野係開機電都冇, 係唔係買左壞機?

CS 話第一次要先差 2 HR, 但我又未試過有電子野係開機電都 ...
rion 發表於 2016-6-29 12:10

你咪充下电先,看下情况吧,不宜太早下定论。

CS 話第一次要先差 2 HR, 但我又未試過有電子野係開機電都 ...
rion 發表於 2016-6-29 12:10

我月頭入果部ezpad mini3又冇野,黎到有電,不過玩左個幾星期半價走左鬼了,慢到出汁,重裝win10有時熱到熄機

我月頭入果部ezpad mini3又冇野,黎到有電,不過玩左個幾星期半價走左鬼了,慢到出汁,重裝win10有時熱到熄機 ...
littlesgrass 發表於 29/6/2016 12:36

莖緊有燈? 我連燈都冇

莖緊有燈? 我連燈都冇
rion 發表於 2016-6-29 12:40

我用2A牛叉,頂頭有紅燈

既然如此,如我係你,楼主,上深圳寄快递退货退款!

莖緊有燈? 我連燈都冇
rion 發表於 2016-6-29 12:40

樓主你果部係唔係響中柏天貓旗艦店買?

呢D行intel 平板,已经系本身先天暗病多多,日后必多问题,早日退机退款好過!

大陸PAD唔出奇, 我都試過, 不過唔記得乜牌子, 因為叉完之後一切正常....

樓主你果部係唔係響中柏天貓旗艦店買?
littlesgrass 發表於 29/6/2016 12:51

係, 用過買佢 PACKAGE 果隻牛, 又用過期他2 A 牛, 都冇燈