[大陸版]*** Tab S LTE版 人仔1599

上次撲吾到清倉Tab S一代wi fi版,或特價美版二代的朋友們可以留意下淘寶啱吾啱使。

呢架705C 大陸版, 有 FDD LTE 但條 LINK 又寫唔支持聯通4G, 用唔到用 HK 所有台 4G 架 ??

呢架705C 大陸版, 有 FDD LTE 但條 LINK 又寫唔支持聯通4G, 用唔到用 HK 所有台 4G 架 ?? ...
Hippo 發表於 2016-7-4 12:32

http://www.samsung.com/cn/consum ... ab-s/SM-T705CZWACHC

4G FDD LTE
1,800/2,600MHz(仅在港澳台及国际漫游时支持)

呢架705C 大陸版, 有 FDD LTE 但條 LINK 又寫唔支持聯通4G, 用唔到用 HK 所有台 4G 架 ?? ...
Hippo 發表於 2016-7-4 12:32

Link 有

回覆 4# alfredku

Link 就係寫
T705C 聯通4G "否" 囉

回覆 3# sesame0929

哦, 俾移動掩左...

即係喱部係移動版啦??

講開都提下有興趣買既Ching, 港行 TAB S 幾食電下, 尤其4G版, 唔知大陸版會唔會都係咁, 最好 search 下 d review 先, 以免中伏

其實都幾抵,不過本身有部,如果唔系都可以諗得過

用得呢D大陸名牌,点解唔用T8呢?唔差得几多,但钱就慳番唔少!