酷比魔方 iwork 12 仲好玩過 Surface Pro 4!

本文不是鱔稿不算開箱文, 只係分享下玩機感受
在我來講, 平板電腦都係上下網,
睇下戲, 打下簡單的模擬器遊戲已經好夠.
所以根本唔使咁勁. 其實好多部大陸pad都夠我用.
不過呢部特別啱我心水, 原因係個keyboard夠大, 啱我手型.

個鍵盤套同 Surface Pro 個cover case 幾乎一樣!

後面個架有兩個角度可調較

最抵死雙系統有android玩, 仲有埋 Google Play添! 大陸pad好難有架!

4Gb Ram, 64Gb Harddisk, Z8300 cpu. 12.2寸大Mon, 1920 X 1200解像度,有標準Usb位,用落都好順, 開機快,
缺點重左少少, 剩機都900幾g 加埋個 keyboard, 再重少少,
不過我唔囉出街, 無問題呀.
贈品有玻璃貼, 滑鼠, 和手寫筆一支, 連keyboard買都係人仔19XX, 1/4 Surface Pro 價錢咋陰功!

只可用32G卡

回覆 2# 林洋2

咩呀,128G都得喎!

回覆  林洋2

咩呀,128G都得喎!
cityhunt 發表於 2016-7-6 22:52

官網寫最高支持32GB,我之前都諗住買黎煲D高清劇正,咁大個MON,
點知得32G唔夠用

回覆 4# 林洋2

我本來都訓左, 比你嚇到我彈起身出廳!
我手上無128G卡, 有張64G試比你睇,
咩年代點可能32GB呀?

回覆  林洋2

我本來都訓左, 比你嚇到我彈起身出廳!
我手上無128G卡, 有張64G試比你睇,
咩年代點可能32GB ...
cityhunt 發表於 2016-7-6 11:20 PM

好玩過 Surface Pro 4!慢d好玩D

有行貨,定一定要淘寶?

我部HIBOOK 佢寫支援64GB 我吉張SANDISK 200GB都認到