[測試] Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi T813

結果都係入左 9.7 吋.
凶宅, $3388, 送套貼, $200 超市 coupon.
加 190 enjoy card cash dollar (佢話), 我未計係咪.

唔知算唔算快, 總之 UI 流暢, 比條 hevc 10bit 佢軟解唔窒, 我就收貨.

唔知做乜死圖.... 安全套 79591 分.

我昨天都去左 去凶宅 問過  , (8.0LTE 都係 $3388 吾知係吾係新U)  送套貼,  但無超市 coupon.

上網睇到 話samsung  
有 有半年 Kono 電子書送都吾錯架
:>

我昨天都去左 去凶宅 問過  , (8.0LTE 都係 $3388 吾知係吾係新U)  送套貼,  但無超市 coupon.

上網睇到  ...
heiko 發表於 2016-7-11 11:02

新 U 舊 U 一樣價.
我去困間就新 U 標貴價, 舊 U 標平價. 但新 U 減完 $500 等於舊 U 標價.
無超市 coupon 係三星送(要去三星度攞), 唔係凶宅, 可能有都未定的.

看一楼情况,可以才知hkepc个糸统上图有毛病,昨天下午已系咁,到现在都未修复,。

oh... 雖然唔係乜野大不了, 不過一廂情願以為 snapdragon 652 就 support QC 添.
原來無的....連 2.0 都無.

回覆 5# IanW
上一代都唔支援QC2......

回覆  IanW
上一代都唔支援QC2......
cpk 發表於 2016-7-12 23:48

上一代唔係 snapdragon, 唔支援天公地度丫.
但 652 好似支援 qc 3.0 了. 不過算啦.... 唔支援又唔係好大不了.

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android

結果都係入左 9.7 吋.  
凶宅, $3388, 送套貼, $200 超市 coupon.
加 190 enjoy card cash dollar ( ...
IanW 發表於 2016-7-11 10:19

粒電得唔得?

via HKEPC Reader for Android

粒電得唔得?

via HKEPC Reader for Android
mikepang 發表於 2016-7-13 16:29

我係非常低用量, 近排坐車又訓覺多過睇片, 所以無乜野挑戰俾粒電.
so far so good.

師兄有無用緊個原裝套?
吾知好吾好用呢? thanks :>

因為如果個 原裝套 一般般
我就去細鋪買, 無套平幾舊水 :>